Redacted Presents: Peace, War and 9/11

Redacted is proud to present “Peace, War and 9/11.” In this captivating documentary filmed six months before his passing, eminent scholar and lifelong peace activist Graeme MacQueen shares his final words on 9/11, the 2001 anthrax attacks, and the goal of abolishing war.
 
“Peace, War and 9/11” is a production of the International Center for 9/11 Justice (https://IC911.org). It is directed by Ted Walter and Richard Heap. Executive producers are Ted Walter and Marilyn Langlois. It is distributed by Questar Entertainment/Hipstr.

Watch the video

3 Replies to “Redacted Presents: Peace, War and 9/11”

  1. Sterk opgebouwde documentaire met duidelijke feiten over het horen van explosies.
    Zeer interessant was het deel over de antrax aanvallen. Vragen hierover bij mij kregen antwoorden die ik niet eerder gehoord had en het meer logischer maakte voor mij. Mooie aanvulling op de vragen die geopperd werden in de Netflix documentaire “The Anthrax Attacks”. Kwam goed uit voor de FBI en de Deep State dat de verdachte Bruce Ivins zelfmoord pleegde. Meteen daarna werd het onderzoek afgesloten en het verzamelde bewijs vernietigd.

Leave a Reply