9/11 is gewoon een complot

Er is geen enkele twijfel of de aanslagen van 11 september 2001 op de Twin Towers in New York en het Pentagon in Washington het resultaat waren van een goed voorbereid complot.
Maar wiens complot was het eigenlijk?

In dit toegankelijke overzichtswerk leest u de officiële complottheorie naast de argumenten van de belangrijkste andere 9/11 complottheorieën en de noodzaak om daar met elkaar een open en eerlijk debat over te voeren.

Vijftien jaar na dato bestaan er naast de officiële nog steeds verschillende andere complottheorieën over 9/11. De belangrijkste is die waarbij explosieven zouden zijn gebruikt bij het instorten van de Twin Towers (WTC 1 en 2) en van het 190 meter hoge gebouw WTC 7, dat aan het einde van de middag op 11 september 2001 instortte.

Auteur: Coen Vermeeren
Website: www.coenvermeeren.nl

Bestellen

BewarenBewaren

Leave a Reply