25 maart 2019: 9/11 nabestaanden, advocaten en AE911Truth spannen rechtszaak aan tegen de FBI

9/11-Familieleden en advocaten nemen voor de allereerste keer juridische stappen tegen de FBI om het Bureau te dwingen het bewijsmateriaal van de explosieve sloop van het World Trade Center dat bij de FBI bekend is te beoordelen en te rapporteren, evenals al het andere niet-gerapporteerde 9/11 bewijsmateriaal.

In 2014 machtigde het Congres de FBI om een externe commissie te vormen om “een beoordeling uit te voeren van al het bewijs dat bij de FBI bekend is en dat door de 9/11 Commissie niet werd overwogen met betrekking tot factoren die op enigerlei wijze hebben bijgedragen tot de terroristische aanslagen van 11 september 2001.” Een jaar later bracht de FBI het definitieve rapport van de Commissie uit, het ‘9/11 Review Commission Report’, waarin dit niet was gebeurd. Er werd geen beoordeling van bewijsmateriaal met betrekking tot de sloop van het WTC opgenomen, noch een beoordeling van verschillende andere bewijsstukken die de FBI kende.

Vanwege deze ernstige nalatigheid zal de FBI nu worden aangeklaagd. Een belangrijke stap in de juridische strijd om gerechtigheid en rekenschap over de misdaden rond 9/11.

Lees er alles over op:

en:

https://www.ae911truth.org/fbi

Een interview door SGT-rapport met Richard Gage (AE911Truth), David Meiswinkle en Mick Harrison (LCfor911Inquiry) is hier te bekijken:

Geef een reactie