Prijsvraag

Gelooft u nog in de complottheorie van Bush, Blair en Bibi (Netanyahu), dat een man met een baard vanuit een grot in Afghanistan met 19 helpers met kleine mesjes (boxcutters) de aanslagen van 9/11 hebben georganiseerd?

U kunt € 100.000,- winnen als u deze officiële complottheorie van de Amerikaanse overheid aannemelijk kunt maken en de wetenschappelijke bewijzen tegen deze officiële theorie kunt weerleggen (u mag daarvoor al het officiële bewijs van de Amerikaanse overheid gebruiken).

1. Prof. ir. F. van Herwijnen verklaart in zijn boek Leren van instortingen, dat de wijze van instorten van WTC 1 en WTC 2 niet verklaard kan worden door de wetten van de mechanica en de wet van het behoud van energie en impuls.
M.a.w. deze natuurwetten werkten op 9/11 even niet.
VRAAG: Zorg voor een wetenschappelijke verklaring van de wijze waarop WTC 1 en WTC 2 instortten en overtuig Prof. ir. F.van Herwijnen en/of gelijkwaardige experts van de juistheid van de officiële verklaring. (Let wel, het ‘gebruik van explosieven’ mag hier geen deel van uitmaken, omdat dat niet strookt met de officiële verklaring).

2. Prof. Dr. Niels Harrit heeft met andere wetenschappers in zijn studie Active thermitic material discovered in dust from the 9/11 World Trade Centre Catastrophe aangetoond dat er explosieven (militaire versie van micro termiet) gevonden zijn in het stof van WTC 1 en WTC 2.
VRAAG: Zorg voor wetenschappelijk bewijs dat dit rapport onjuist is en er geen residu van explosieven in het stof zat. Rapport: https://benthamopen.com/contents/pdf/TOCPJ/TOCPJ-2-7.pdf

3. Het grootste gedeelte van de twee gebouwen WTC 1 en WTC 2 verpulverde tot stof.
VRAAG: Geef een wetenschappelijke verklaring van deze ‘verstoffing’. Geef aan hoe dit gerealiseerd kon worden zonder explosieven en zonder hulp van een nucleaire mogendheid. Zie ook: https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=fjhzZHUYn_c (eerste deel van dit filmpje)

4. Prof. Dr. J. Leroy Hulsey heeft aangetoond dat het officiële NIST-rapport over het instorten van WTC 7 niet klopt. Gebouw WTC 7 werd niet geraakt door een vliegtuig. Er was wel een kantoorbrand. Het was nooit eerder in de geschiedenis gebeurd dat een gebouw met stalen frame instortte door brand. Op 9/11 gebeurde dit wel, met vrije valsnelheid.|
VRAAG: Geef aan waarom het officiële NIST-rapport en het gebruikte computersimulatiemodel van NIST wel klopt en het computersimulatiemodel van Prof. Hulsey niet.

5. Prof. Dr. David Ray Griffin heeft in zijn boek Bush and Cheney: How They Ruined America and The World aangetoond dat er op 9/11 tenminste 15 wonderen hebben plaatsgevonden waaronder het wonder van de natuurwetten die die dag niet golden.
VRAAG: Weerleg de constatering dat er op die dag 15 wonderen plaatsvonden.

6. De namen van de 19 kapers stonden niet op de officiële passagierslijsten en vijf van de kapers bleken na 9/11 nog in leven te zijn.
VRAAG: Verklaar hoe dat kan.

7. Elias Davidson toont aan in zijn boek Hijacking the American mind, dat het in 2001 niet mogelijk was met mobiele telefoons vanuit hoogvliegende vliegtuigen te bellen.
VRAAG: Bewijs aan Elias Davidson dat wat hij schrijft in zijn boek onjuist is en bewijs dat in 2001 bellen met mobiele telefoons op grote hoogte wel mogelijk was.

8. Lawyers Committee for 9-11 inquiry hebben een inmiddels ingewilligd verzoek ingediend tot instellen van een Grand Jury onderzoek bij de rechtbank in New York. (In een Grand Jury onderzoek wordt tijdens een niet openbare zitting bepaald of het door de openbaar aanklager verzamelde bewijs rechtvaardigt dat iets wel of niet nader onderzocht wordt, red.) De juristen voeren met 51 bewijzen aan dat het officiële verhaal niet klopt. (https://www.lawyerscommitteefor9-11inquiry.org/).
VRAAG: Geef aan waarom de aangevoerde 51 bewijzen niet juist zijn.

9. Hoewel nooit eerder in de geschiedenis gebouwen met stalen frames door brand zijn ingestort, gebeurde dit op 9/11 wel, drie keer zelfs. Bovendien kondigde de BBC 20 minuten vóórdat WTC7 instortte dit op TV life aan, alsof het al gebeurd was. Waarná dat gebeurde.
VRAAG: Verklaar beide feiten.

Regels voor geldige deelname

A. Maak € 100,- inschrijfgeld over naar bankrekening NL60INGB0008417279 t.a.v. Stichting 11 September, ovv Prijsvraag. Het bedrag wordt teruggestort zodra een complete lijst met serieuze antwoorden is ontvangen.

B. Stuur uw lijst met antwoorden, compleet met wetenschappelijke verklaringen en bewijzen naar info@11september.eu Indien uw deelname niet aan bovenstaande spelregels voldoet, zijn de organisatoren van de prijsvraag niet verplicht schriftelijk te reageren op uw antwoorden.