Wie zijn wij?

Wij zijn een divers gezelschap van mensen die al een aanzienlijk aantal jaren in de maatschappij meedraaien. Ons maak je niet heel veel meer wijs. Zo weten wij al geruime tijd dat over één van de belangrijkste gebeurtenissen van deze eeuw ons maar wat op de mouw wordt gespeld. De officiële complottheorie over 9/11 voert vreemd genoeg nog steeds de boventoon in de politiek en de reguliere media. Daarbuiten zien we gelukkig een groeiend besef dat die lezing niet deugt.

Een aantal van ons is al sinds 2006 in verschillende verbanden o.a. bezig met het organiseren van bijeenkomsten om de waarheid over 9/11 bij een groot publiek aan het licht te brengen. Maar we willen en moeten verder. Daarom hebben we besloten onze krachten te bundelen in de Stichting 11 September.

We hebben namelijk haast. We gaan duidelijk een nieuwe en blijkbaar definitieve fase in. Onze democratische rechten worden door de huidige regering tot op het bot uitgehold en onze privacy wordt o.a. door de naderende Sleepwet te grabbel gegooid. Alles nog steeds onder het mom van de zogenaamde ‘Strijd tegen Terreur.’ Wat ons betreft moeten daar enkele ferme kanttekeningen bij worden geplaatst. Het is hoog tijd voor een krachtig, kritisch tegengeluid van een grote groep goed geïnformeerde mensen.

Die groep kan alleen ontstaan als er nóg meer mensen zijn die zich actief op de hoogte stellen van de objectieve feiten. Wat wij van u vragen is: ga zelf op onderzoek uit en vorm uw eigen mening. Op onze website hebben wij de belangrijkste boeken, video’s en links naar andere websites verzameld die u hierbij op weg kunnen helpen. Neem niets van ons zonder meer aan. Lees, kijk, denk na, vergelijk, ga met ons in discussie en wees eigenwijs.
Zo zijn we zelf ook begonnen.

Onderzoek, doe mee en/of doneer!

Amsterdam, maart 2018.

Het bestuur van de Stichting 11 September,
George van Houts, theatermaker
Jan van Aken, entrepreneur
Wico Valk, architect

                      

Wij werken samen met verschillende internationale organisaties als Truth Action Project (TAP911)Lawyers Committee for 9-11 Inquiry en Architects & Engineers for 911Truth.

Het bestuur

Het bestuur van de Stichting 11 September wordt gevormd door:

George van Houts (secretaris)
Jan van Aken (penningmeester)
Wico Valk (voorzitter)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vlnr.: Wico Valk, George van Houts, Jan van Aken