#### **Event Programme**

# 911 Perspectives

### Public Master Class on The Events of September 11, 2001

Date:	September	11.	2019

Location: Zürich, Volkshaus, Stauffacherstrasse 60

Time: 13:00 to 19:30 hours

#### Presentations will be in English

- 12:00 Doors to the foyer open, attendees are welcome to use the bar inside the foyer
- 12:30 Doors to the theater open
- 13:00 Welcome: "Why This Event Matters"
  By Dr. Daniele Ganser
- 13:05 Introduction of Barbara Honegger
- 13:10 "Why 9/11 Truth Matters Even More Today Than It Did on September 11<sup>th</sup>"
  By Barbara Honegger

# Part 1: The Indisputable Forensic Evidence

#### a) The World Trade Center

- 13:25 Short introduction to Ed Asner WTC 7 Video and video (c. 6 min.)
- 13:35 Jan van Aken Introduction of Richard Gage, AIA and Richard Gage presentation "University Study Demolilshes NIST WTC 7 Report: New 9/11 Investigation Demanded by 3,000 Architects & Engineers" -- via remote link (c. 30 min.)
- 14:10 Jan van Aken Introduction of Dr. Niels Harrit and Dr. Niels Harrit presentation "Indisputable Presence of Military Grade Nanothermite in the WTC Dust and Why It Matters" (c. 30 min.)
- 14:40 Jan van Aken Introduction of Jan-Andre Zaba and Jan Zaba presentation "A Swiss Engineer's Perspective on the Means of Destruction of WTCs 1, 2 and 7" (c. 15 min.)
- 14:55 Jan van Aken Introduction of Dr. Ansgar Schneider and Dr. Ansgar Schneider presentation "The Structural Dynamics of the Collapse of the North Tower" (c. 10 min.)

#### b) The Pentagon

15:05 Jan van Aken Introduction of Barbara Honegger and

Barbara Honegger presentation "Parallels Between the WTC and Pentagon

Evidence and Why It Matters" (c. 40 min.)

15:45 **Break** - 45 min.

## Part II: Breakthroughs for 9/11 Truth and Justice

- 16:30 Introduction of the Lawyers' Committee for 9/11 Inquiry (LC) including New York Fire Commissioners 9/11 Resolution and Ed Asner Video Clip By Barbara Honegger, LC Board Member and Officer
- 16:50 Introduction of LC Board Member and Officer Jane Clark, Esq.
- 16:55 "A Year of Breakthroughs for 9/11 Truth and Justice"
   By Jane Clark, esq. -- via remote link (c. 30 min.)
   History of the 501c3 Non-Profit Organization

# Part III: 9/11 and Academia - Breaking the Truth Taboo

17:25 Introduction of Dr. Piers Robinson

"The Genesis of The 9/11 'War on Terror': How Much Does Mainstream Academia Really Know?" By Dr. Piers Robinson

17:45 Keynote Address

Introduction of Dr. Daniele Ganser

"Research on The Collapse of WTC7 In Switzerland: Why Is It So Difficult?" By Dr. Daniele Ganser

- 18:45 Dutch actor **George van Houts** about his upcoming 9/11 theater performances in The Netherlands (c. 5 min.)
- 18:50 Panel Discussion and Q & A with The Speakers Moderator Jan van Aken
- 19:30 Event concludes, speakers and interested attendees gather informally for dinner at nearby restaurant





stichting 11 september